1. agenceweb
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Dinsdag 14 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo,
Is het mogelijk om bestanden te importeren van een andere webserver dan de website (een andere FTP-server).

Alvast bedankt,
Vriendelijke groeten
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Is het mogelijk om bestanden te importeren van een andere webserver dan de website (een andere FTP-server).

Deze functie is momenteel niet mogelijk, u kunt bestanden van cloudservers gebruiken;
bijvoorbeeld: Google Drive, Google Photos, Dropbox, OneDrive Business, Amazon S3.