dinsdag 08 juni 2021
  5 Antwoorden
  332 bezoeken
  Inschrijven
Hallo beste JoomUnited-team,

ik zou graag uw WP Media Folder plug-in kopen voor een project, maar zou van tevoren willen verduidelijken of de volgende vereiste ermee kan worden geïmplementeerd, zodat ik de plug-in niet koop- voor niets:

Het project gaat over een migratie van typo3 naar Wordpress waarbij veel documenten (zo'n 8000 - 10000, zonder afbeeldingsbestanden) moeten worden gemigreerd (gekopieerd).
Helaas kan ik het niet weg bespreken, hoe onzinnig het ook is. In eerste instantie moeten deze documenten gewoon beschikbaar blijven op de server, zodat eventuele bestaande links naar deze bestanden nog steeds werken.

Dit betreft voorlopig de PlugIn niet, ik schrijf alleen zodat je de context begrijpt. Ongeveer 1000 van deze bestaande documenten zullen worden gebruikt in de nieuwe Wordpress-omgeving.
Helaas moeten deze stukje bij beetje geïmporteerd worden, automatische toegang via een vooraf gedefinieerde URL is niet mogelijk. Voor deze import willen we uw plug-in gebruiken:
Zodat we niet alle 10.000 bestanden hoeven te importeren, maar alleen de bestanden die echt nodig zijn, hebben we het volgende idee:
Stap 1:
Eerst importeren we alleen de mappenstructuur zonder bestanden: dit zou belangrijk zijn zodat de structuur in principe zichtbaar is.
Is dat mogelijk? Stap 2:
Door handmatig te importeren vanaf de lokale harde schijf, voegen we alleen de bestanden toe aan de respectievelijke map die echt nodig zijn.
Kunnen er op dit punt conflicten ontstaan ​​omdat het bestand al bestaat op de server met dezelfde naam? Is deze gewoon te vervangen? Of is het mogelijk om met de plug-in losse bestanden te importeren, dan is dit een betere optie: de redacteur hoeft het bestand dan alleen nog maar via de plug-in te importeren.

Worden de mappen op dat moment misschien zelfs automatisch aangemaakt, zodat stap 1 overgeslagen zou kunnen worden? Ik hoop dat de vraag begrijpelijk is.
Bedankt voor je antwoord.

Groetjes
Martin
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Voor deze import willen we uw plug-in gebruiken:
Zodat we niet alle 10.000 bestanden hoeven te importeren, maar alleen de bestanden die echt nodig zijn, hebben we het volgende idee:
Stap 1:
Eerst importeren we alleen de mappenstructuur zonder bestanden: dit zou belangrijk zijn zodat de structuur in principe zichtbaar is.
Is dat mogelijk? Stap 2:
Door handmatig te importeren vanaf de lokale harde schijf, voegen we alleen de bestanden toe aan de respectievelijke map die echt nodig zijn.
Kunnen er op dit punt conflicten ontstaan ​​omdat het bestand al bestaat op de server met dezelfde naam? Is deze gewoon te vervangen? Of is het mogelijk om met de plug-in losse bestanden te importeren, dan is dit een betere optie: de redacteur hoeft het bestand dan alleen nog maar via de plug-in te importeren. Worden de mappen op dat moment misschien zelfs automatisch aangemaakt, zodat stap 1 overgeslagen zou kunnen worden?

Momenteel bieden we geen ondersteuning voor het migreren van typo3 naar WordPress. U kunt de mappenstructuur exporteren als u alleen onze plug-in gebruikt.

Ik hoop dat dit helpt!
Proost,
T
meer dan een maand geleden
Hallo,

Met zo'n restrictief restitutiebeleid had ik verwacht dat het verantwoordelijke ondersteuningsteam wat meer moeite zou doen met het antwoord.
Maar aangezien ik waarschijnlijk afhankelijk ben van deze plug-in, zal ik een vriendelijk antwoord proberen, ook al ben ik nu behoorlijk geïrriteerd.
Blijkbaar veroorzaakte de vermelding van typo3 en het trefwoord "migratie" een reflex die tot dit antwoord leidde.
Als u mijn vraag verder had gelezen, zou het duidelijk zijn geworden dat mijn vraag noch naar typo3 noch naar enige export van typo3 verwijst.

Het gaat om een ​​groot aantal bestanden die worden opgeslagen in een mappensysteem op een server (ongeacht waar de bestanden vandaan komen).
Op deze server draait ook de Wordpress-omgeving. De map met deze bestanden bevindt zich in de map "uploads".
Nu gaat het om het importeren van deze bestanden in wordpress, maar niet alle bestanden, slechts een klein deel van de bestanden.
De andere bestanden die niet geïmporteerd moeten worden, mogen niet worden verwijderd (ze zijn nog steeds nodig voor andere doeleinden). Kan ik een dergelijke vereiste implementeren met de plug-in?
Deze eis kan niet worden gerealiseerd via een bestandsfilter zoals "alleen pdf" of "alleen een bepaalde map". Het is ook niet mogelijk om de bestanden die niet geïmporteerd moeten worden vooraf te sorteren om ze opnieuw toe te voegen.
De vraag is dus of het volgende mogelijk is met uw PlugIn:
Kan een enkel bestand worden geïmporteerd met de PlugIn en wordt de directorystructuur dan automatisch aangemaakt in de Wordpress Library?
Het te importeren bestand mag in geen geval worden verplaatst, dwz naar een andere map. Of kan - alternatief - eerst alleen het mappensysteem worden geïmporteerd zonder bestanden en dan geleidelijk de bestanden in deze mappen, waarbij de bestanden dan van een lokale harde schijf komen, omdat toegang tot het mappensysteem op de server vanuit Wordpress niet mogelijk is, in in dat geval zou een bestand met dezelfde naam in de map op de server worden geïmporteerd en vervangen.
Of als het alternatief niet werkt: ik moet eerst het mappensysteem in Wordpress aanmaken (dus in de mediabibliotheek op basis van de plug-in), dan een synchronisatie starten op de server en pas daarna de bestanden importeren.

Dat zou de meest onhandige variant zijn. Nu hoop ik op een gekwalificeerd antwoord.
Veel groetjes
Martin
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Het gaat om een ​​groot aantal bestanden die worden opgeslagen in een mappensysteem op een server (ongeacht waar de bestanden vandaan komen).
Op deze server draait ook de Wordpress-omgeving. De map met deze bestanden bevindt zich in de map "uploads".
Nu gaat het om het importeren van deze bestanden in wordpress, maar niet alle bestanden, slechts een klein deel van de bestanden.
De andere bestanden die niet geïmporteerd moeten worden, mogen niet worden verwijderd (ze zijn nog steeds nodig voor andere doeleinden). Kan ik een dergelijke vereiste implementeren met de plug-in?
Deze eis kan niet worden gerealiseerd via een bestandsfilter zoals "alleen pdf" of "alleen een bepaalde map". Het is ook niet mogelijk om de bestanden die niet geïmporteerd moeten worden vooraf te sorteren om ze opnieuw toe te voegen.
De vraag is dus of het volgende mogelijk is met uw PlugIn:
Kan een enkel bestand worden geïmporteerd met de PlugIn en wordt de directorystructuur dan automatisch aangemaakt in de Wordpress Library?
Het te importeren bestand mag in geen geval worden verplaatst, dwz naar een andere map. Of kan - alternatief - eerst alleen het mappensysteem worden geïmporteerd zonder bestanden en dan geleidelijk de bestanden in deze mappen, waarbij de bestanden dan van een lokale harde schijf komen, omdat toegang tot het mappensysteem op de server vanuit Wordpress niet mogelijk is, in in dat geval zou een bestand met dezelfde naam in de map op de server worden geïmporteerd en vervangen.
Of als het alternatief niet werkt: ik moet eerst het mappensysteem in Wordpress aanmaken (dus in de mediabibliotheek op basis van de plug-in), dan een synchronisatie starten op de server en pas daarna de bestanden importeren. Dat zou de meest onhandige variant zijn.

Het spijt me voor dit ongemak. Ja, dat is mijn fout om uw vragen niet te verduidelijken.
In onze WP Media Folder kunt u geselecteerde mappen van uw server naar de WP Media-bibliotheek importeren (controleer de bijlage).
Natuurlijk blijven bestanden in die mappen na het importeren nog steeds over. Ga hier voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/200-wp-media-folder-configuration#toc-import-server-folder

Of u kunt gebruiken "Servermapsynchronisatie" functie, wanneer u nieuwe bestanden uploadt naar die servermap, worden nieuwe bestanden automatisch bijgewerkt op Media.
U kunt beperken in welke bestandstypen wordt geïmporteerd Filters tabblad. Alle bestandstypen hier worden aangevraagd "Servermap importeren" functie ook.

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/200-wp-media-folder-configuration#toc-5-server-folder-sync

Ik hoop dat dit helpt!
Proost,
T
meer dan een maand geleden
Hallo,

ja, dat helpt, heel erg bedankt.
Inmiddels heb ik me meer ingelezen over de functies en helaas is het zo dat bij het importeren van individuele bestanden het niet mogelijk is om het bestand in een fysieke map te importeren, ongeacht of er al eerder een import van de map heeft plaatsgevonden.
Het geïmporteerde bestand komt nog steeds terecht in de map "uploads/2021/06" en niet in de map die ik eerder in de Mediabibliotheek heb geselecteerd (met geïnstalleerde PlugIn). Dit betekent dat om het bestand in de juiste map op de server te laten komen, ik het bestand eerst via FTP naar de map op de server moet kopiëren en vervolgens een synchronisatie moet uitvoeren, wat helaas alleen mogelijk is om de minuut op de meest.
Dit is precies wat ik wilde vermijden, aangezien de concurrerende producten (Real Physics Media) dit ook kunnen.
Daarom ga ik er vanuit dat het gewoon niet anders kan en dat ik deze stomme Wordpress restricties niet kan omzeilen.
Mijn aanvraag is nu gesloten.

Groetjes
Martin
T
meer dan een maand geleden
Zou je alsjeblieft mijn account kunnen verwijderen.
Ik heb dit account niet meer nodig.
Heel erg bedankt.

Ik heb trouwens nog nooit meegemaakt dat je een account moet aanmaken voor een PreSale vraag.
Maar als je het je kunt veroorloven, dan is er natuurlijk geen reden om erover na te denken.