1. Reistad
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Vrijdag 27 2020 maart
  4. Schrijf je in via e-mail
Is WP Media Folder compatibel met GeneratePress.
Wanneer u een mediabestand in een bericht invoegt, is dit dan de link naar het mediabestand in de map voor het uploaden van media die is ingevoegd?
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Is WP Media Folder compatibel met GeneratePress.
Wanneer u een mediabestand in een bericht invoegt, is dit dan de link naar het mediabestand in de map voor het uploaden van media die is ingevoegd?

Acuut heb ik niet getest met het thema. Onze plug-in is echter gebaseerd op de standaard WP Media Manager.
Dus als u bestanden kunt invoegen via de standaard WP Media, zou onze plug-in met dit thema kunnen werken.

Maak je geen zorgen, onze ontwikkelaar helpt je als je na aankoop problemen ondervindt.

Hoop dat het helpt!
Proost
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ik ben een site aan het ontwikkelen voor een klant op een ontwikkelingssite. Maar het is de bedoeling om de site na afloop naar een ander webadres te verplaatsen. Is het gemakkelijk om de licentie over te dragen naar een nieuw webadres?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor uw reactie.

Ik ben een site aan het ontwikkelen voor een klant op een ontwikkelingssite. Maar het is de bedoeling om de site na afloop naar een ander webadres te verplaatsen. Is het gemakkelijk om de licentie over te dragen naar een nieuw webadres?

Er is geen limiet voor installatie. U kunt onze plug-ins installeren op alle sites die u heeft.
Je moet naar JoomUnited linken bij het updaten van de plug-in.

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/197-wp-media-folder-installation#toc-2-update-the-plugin