maandag 28 juni 2021
  1 Antwoorden
  230 bezoeken
Hallo,
Als WP-gebruiker kan afbeeldingen worden geüpload naar een privémap... Is er een mogelijkheid om een ​​gedeelde map te maken waar alle gebruikers afbeeldingen kunnen uploaden en vervolgens een (openbare en gedeelde) galerijpagina te maken met alle uploads?

Het zou geweldig zijn!!
EEN
2 maanden geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Als WP-gebruiker kan hij afbeeldingen uploaden naar een privémap... Is er een mogelijkheid om een ​​gedeelde map te maken waar alle gebruikers afbeeldingen kunnen uploaden en vervolgens een (openbare en gedeelde) galerijpagina te maken met alle uploads?

Gebruikers met dezelfde rol kunnen mappen zien die door anderen zijn gemaakt in onze plug-in. Ga hier voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/200-wp-media-folder-configuration#toc-3-media-access

Ik hoop dat dit helpt!