1. scott-wp
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Maandag 23 2019 september
  4.  Schrijf je in via e-mail
WP Media Folder Pre-Sales-vraag: kunnen externe URL-links worden toegevoegd aan afzonderlijke afbeeldingen in een masonry indeling, bij voorkeur onder de afbeelding als bijschrift? Het lijkt erop dat dit mogelijk is in uw andere galerijlay-outs, maar ik kon het niet vinden in een masonry .

Voor alle duidelijkheid, ik wil graag dat een gebruiker op een afbeelding in een masonry out klikt en de afbeelding schermvullend in een lightbox laat verschijnen (zoals uw demo laat zien), maar onder de afbeelding zou ik graag een URL willen hebben dat wanneer erop wordt geklikt de gebruiker naar een andere website wordt geleid.

Als dit kan worden gedaan, kunt u mij dan een voorbeeld geven? Bedankt!
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
WP Media Folder Pre-Sales-vraag: kunnen externe URL-links worden toegevoegd aan afzonderlijke afbeeldingen in een masonry indeling, bij voorkeur onder de afbeelding als bijschrift? Het lijkt erop dat dit mogelijk is in uw andere galerijlay-outs, maar ik kon het niet vinden in een masonry .

Voor alle duidelijkheid, ik wil graag dat een gebruiker op een afbeelding in een masonry out klikt en de afbeelding schermvullend in een lightbox laat verschijnen (zoals uw demo laat zien), maar onder de afbeelding zou ik graag een URL willen hebben dat wanneer erop wordt geklikt de gebruiker naar een andere website wordt geleid.

Als dit kan worden gedaan, kunt u mij dan een voorbeeld geven?

Dat kan niet in onze WP Media Folder . Het linkt rechtstreeks naar de URL in de afbeelding (de afbeelding wordt niet geopend in lightbox).
De afbeeldingen worden weergegeven in lightbox als deze de URL niet bevatten.

Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel!

Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Bedankt. Heb je toevallig een online demo die laat zien hoe een afbeelding in een galerij zal linken naar een externe URL?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
: D Dank u! Dit is hoe ik dacht dat het zou werken, maar ik ben blij dat je mijn vraag hebt beantwoord.