1. linkedla
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Dinsdag 14 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo, als ik een nieuwe tabel maak met dit onderdeel, kan ik dan de DB verbinden om automatisch te worden bijgewerkt vanaf een externe bron?
Zal de component een tabel in de database maken die ik rechtstreeks vanuit deze externe bron kan bijwerken?

De gegevens komen uit ons CRM en we zullen het werk doen dat de MySQL-tabellen uiteraard bijwerkt, ik hoef alleen maar te bevestigen of dit mogelijk is.

Heel veel dank, ik hoop dat je mijn gebroken Engels begrijpt.
Reacties (5)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Als ik een nieuwe tabel maak met dit onderdeel, kan ik dan de DB verbinden om automatisch te worden bijgewerkt vanaf een externe bron?
Zal de component een tabel in de database maken die ik rechtstreeks vanuit deze externe bron kan bijwerken?

De gegevens komen uit ons CRM en we zullen het werk doen dat de MySQL-tabellen uiteraard bijwerkt, ik hoef alleen maar te bevestigen of dit mogelijk is.

Sorry, welke plug-in bedoel je hier? Maar deze functie is niet mogelijk op zowel WordPress als Joomla platform.
Onze plug-in kan momenteel worden gesynchroniseerd met Google Spreadsheets.

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
in de demo over Excel en Google Sheets Import / Export / Synchronization plak je een URL voor de Google sync, dit is mijn vraag:
De URL kan een privé-URL (IP) zijn waar ik mijn Excel-gegevens plaats? dit kan voor mij de oplossing zijn, omdat de lokale job de gegevens in Excel-formaat kan exporteren naar een locatie in onze lokale server, dan krijg ik die URL en plak deze in het veld en klaar om te rocken toch?

Alleen Excel gebruiken, geen Google.

Dank je voor je hulp.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,
Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

in de demo over Excel en Google Sheets Import / Export / Synchronization plak je een URL voor de Google sync, dit is mijn vraag:
De URL kan een privé-URL (IP) zijn waar ik mijn Excel-gegevens plaats? dit kan voor mij de oplossing zijn, omdat de lokale job de gegevens in Excel-formaat kan exporteren naar een locatie in onze lokale server, dan krijg ik die URL en plak deze in het veld en klaar om te rocken toch?

Alleen Excel gebruiken, geen Google.

Sorry, bedoel je Droptables of WP Table Manager ? Ik veronderstel dat het de plug-in WP Table manager .

De url van Google-sheets is een openbare link. Na het ophalen van gegevens uit Google-bladen, kunt u de tabel exporteren.
Als u niet wilt dat iedereen de URL van uw Google-blad ziet, kunt u de zichtbaarheid voor berichten / pagina's instellen.

U kunt de exportoptie hier zien:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-table-manager / 260-wp-table-manager-common-use # toc-5-excel-and-spreadsheet-import-export

Heel erg bedankt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo, nee, ik wil DropTables voor Joomla .
Werkt de synchronisatie met een URL of moeten verplichte Google-bladen verplicht zijn?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor je reactie.

Werkt de synchronisatie met een URL of moeten verplichte Google-bladen verplicht zijn?

Nee, onze Droptables kunnen alleen werken met de Google Spreadsheets-URL.