1. pdusp
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Vrijdag 10 2020 april
  4. Schrijf je in via e-mail
Hoi,
Vertel me alstublieft dat WP Media Folder echte fysieke mappen op schijven maakt of alleen virtueel bestanden beheert?
Dank u.
Piotr
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo Piotr

Ik denk dat de plug-in virtuele mappen moet maken om dezelfde URL's van de afbeeldingen uit de mediabibliotheek te behouden. Ik dacht dat de WP Media Folder plug-in alleen virtuele mappen produceert. Is dit correct? Moet ook weten welke WP-versies door deze plug-in worden ondersteund, terwijl we nog een paar sites hebben met oudere Wordpress-versies.

Bedankt
Jakob
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

WP Media Folder verplaatst geen daadwerkelijke bestanden en dit is niet gepland (FAQ-link https://www.joomunited.com/faq/323-wp-media-folder/466-does-wp-media-folder-create-physical-folders-for-your-media)

Het is een vraag die we al heel lang hebben en dit zijn de punten die ons ertoe brengen deze functie niet te integreren:

1. Bestanden verplaatsen naar echte mappen is een slecht idee. Wordpress is niet gemaakt om dat toe te staan.
  2. Het helpt SEO niet, zoals andere plug-ins zeggen, daar is helemaal geen bewijs voor.
  3. Het helpt niet om afbeeldingen te beheren, omdat je het nog steeds via Wordpress Media Manager moet beheren, zelfs als het in de daadwerkelijke mappen op je server staat.
  4. Het kan leiden tot fouten in uw Wordpress-installatie. Wordpress slaat alle bijlagen op een heel specifieke manier op in de database. Dit betekent dat elk verplaatst bestand in de database moet worden vervangen en dat alle tekstvelden in de database moeten worden gecontroleerd om de url's van uw afbeeldingen erin te vervangen (inclusief miniaturen).
  5. Als je veel posts hebt, kost het tijd en vergroot je de kans dat er iets misgaat.
  6. Het laatste punt is dat als een plug-in Wordpress-bijlagen op een andere manier gebruikt, dit op de gebruikelijke manier kan leiden tot verbroken links in deze plug-in.

Daarom hebben we de ftp- en mapsynchronisatiefunctie gemaakt, die de meeste van onze gebruikers zou moeten helpen die om echte mappen hebben gevraagd https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/200-wp-media-folder-configuration#toc-5-server-folder-sync

Dat gezegd hebbende, als u nog steeds echte mappen wilt gebruiken, kunt u een plug-in vinden die is geïntegreerd met onze WP Media Folder plug-in: https://wordpress.org/plugins/wp-media-folders/
Het is geen plug-in die door ons team wordt ondersteund, maar het werkt redelijk goed.

Vriendelijke groeten

Damien