1. Boutonm
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Donderdag 23 2020 april
  4. Schrijf je in via e-mail
Hallo daar, ik zou graag een afbeelding willen dupliceren.
Het doel is om dezelfde afbeelding op verschillende pagina's te gebruiken met verschillende ALT-tekst en titel.

Is dat mogelijk? Een mogelijke functie?
Reacties (7)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik zou graag een afbeelding willen dupliceren.
Het doel is om dezelfde afbeelding op verschillende pagina's te gebruiken met verschillende ALT-tekst en titel.

Is dat mogelijk? Een mogelijke functie?

Dit is iets dat niet mogelijk is in onze plug-in. We hebben een dubbele optie.
Maar het zijn 2 afbeeldingen afzonderlijk nadat u op de hebt geklikt Duplicaat knop.
Alle metatags in de nieuwe afbeelding zullen hetzelfde zijn als de originele; behalve de "Bestandsnaam".

Bijvoorbeeld: "image.png" en "image-1.png".

Hoop dat het helpt!
Juich toe,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Maar creëert het een echt nieuw bestand in mijn wp-contentmap?
Op die manier is het mogelijk om de metatag zelfs handmatig te wijzigen?

Aan de andere kant, is er een optie om het bestand te hernoemen? verander bijvoorbeeld "image.png" door "bruiloft in France.png"?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

creëert het een echt nieuw bestand in mijn wp-contentmap?

Ja, het nieuwe fysieke bestand wordt op uw server gemaakt.

Op die manier is het mogelijk om de metatag zelfs handmatig te wijzigen?

Ja, u kunt de metatags van nieuwe afbeeldingen na het dupliceren bewerken.

is er een optie om het bestand te hernoemen? verander bijvoorbeeld "image.png" door "bruiloft in France.png"?

Dit is iets dat niet mogelijk is in onze plug-in. U kunt het veld "Titel" en de metatags bewerken na dupliceren.
De "Bestandsnaam" wordt automatisch gegenereerd.

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Dus om zeker te zijn:
Mijn eerste verzoek is in feite mogelijk ... nietwaar?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor uw reactie.

Ja, u kunt afbeeldingen dupliceren in onze plug-in, voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/200-wp-media-folder-configuration#toc-1-general-settings

Heel erg bedankt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
U moet zich in de rasterweergave bevinden en niet in de lijstweergave van de mediabibliotheek. Vervolgens hebt u toegang tot een rechtsklikmenu op elke afbeelding om deze te dupliceren.