1. Femminini
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Zaterdag 07 2020 maart
  4. Schrijf je in via e-mail
Het gebruik van de bundle van Wordpress, de gesteunde software en de tool die de toolset ondersteunt, is de integratie van de tool in de toolset en de verschillende versies van de volledige plug-in voor het downloaden van politieke programma's. Het is een van de beste opties voor het gebruik van een programmacode en een volledige versie van het programma in ongeveer 2 weken.
Grazie e buon giornata.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

beschikbaar voor het bundle van Wordpress, gesteund door een gebruiker die werkt met Toolset, dat wil zeggen dat het in Toolset wordt geïntegreerd en dat het met verschillende plug-ins wordt ondersteund door een volledige plug-in voor politieke doeleinden. Het is een van de beste opties voor het gebruik van een programmacode en een volledige versie van het programma in ongeveer 2 weken.

Zoals ik heb gecontroleerd, werken onze plug-ins goed op Toolset. Laat het me weten als je problemen ondervindt.