1. cmarakis
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Zaterdag 02 2020 mei
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo, ik heb een voorverkoopvraag ... Ik lees op uw site "U kunt een of meer WordPress-gebruikers selecteren en hen specifieke toegang tot een enkel bestand geven. De gebruiker kan het bestand dus alleen downloaden of bekijken als hij is verbonden met zijn account. ' ... Alles wat ik wil doen is om een ​​verbonden gebruiker toegang te geven tot een specifieke map in plaats van een bestand. Is dit mogelijk?

Dank u
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
De vraag verwijst naar het WP file download dat ik per ongeluk in deze categorie heb geplaatst. Sorry daarvoor.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik lees op uw site "U kunt een of meer WordPress-gebruikers selecteren en hen specifieke toegang tot een enkel bestand geven. De gebruiker kan het bestand dus alleen downloaden of bekijken als hij is verbonden met zijn account." ...

Wanneer gebruikers toegang hebben om de bestanden te zien die ze kunnen downloaden of bekijken volgens uw instellingen.
Die opties kunnen worden uitgeschakeld / ingeschakeld in de plugin-configuratie.

Alles wat ik wil doen is om een ​​verbonden gebruiker toegang te geven tot een specifieke map in plaats van tot een bestand. Is dit mogelijk?

Ja, u kunt toestemming geven om een ​​map voor een gebruiker te bekijken.

U kunt naar onze documentatie gaan voor meer details:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/225-wp-file-download-files-and-categories#toc-file-access-visibility

De vraag verwijst naar WP file download van het WP file download dat ik per ongeluk in deze categorie heb gepost

Oké, ik heb dit ticket naar de juiste categorie verplaatst.