1. Chereau
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Zondag 12 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Bonjour,

Wilt u een plug-in gebruiken om de gebruikers van de website te laten kennismaken?

Merci d'avance pour votre réponse.

Hartelijk
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Wilt u een plug-in gebruiken om de gebruikers van de website te laten kennismaken?

U kunt geregistreerde gebruikers instellen om hun bestanden te uploaden naar een categorie op de frontend.
Voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/225-wp-file-download-files-and-categories#toc-9-file-upload-form

Of u kunt hen de toegang geven tot backend en alleen uploaden en hun bestanden bekijken.
Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/225-wp-file-download-files-and-categories#toc-file-management

PS: Schrijf in het Engels in de volgende antwoorden!