1. dteamturkey
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Donderdag 12 2020 maart
  4. Schrijf je in via e-mail
Hallo,
ik zou willen vragen of uw plug-in de fysieke route van het bestand beslaat. Ik wil de gebruikers de bestanden niet laten downloaden zonder in te loggen of de link ergens anders delen.
Ik zag wat urls zoals example.com/d0wkda9e=*R$%#$%^ op sommige websites toen ik iets downloadde. Kan uw plug-in dit doen?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

ik zou willen vragen of uw plug-in de fysieke route van het bestand beslaat. Ik wil de gebruikers de bestanden niet laten downloaden zonder in te loggen of de link ergens anders delen.
Ik zag wat urls zoals example.com/d0wkda9e=*R$%#$%^ op sommige websites toen ik iets downloadde. Kan uw plug-in dit doen?

Elk bestand heeft zijn eigen link. Als gebruikers geen toestemming hebben, kunnen ze de link niet downloaden, zelfs niet.

Hier is de voorbeeldlink: https://www.sample.com/download/ 10 /portrait-image.jpg

We hebben trouwens gepland om de functie "wachtwoord voor bestanden en categorie�n" in de toekomstige versie vrij te geven.