maandag 21 november 2022
  1 Antwoorden
  41 bezoeken
Hallo,

we zijn op zoek naar een plug-in voor bestandsbeheer, en deze ziet er best goed uit,
maar ik heb overal in de documentatie gekeken, ik kon geen lijst vinden met ondersteunde bestanden voor preview en/of download.

Is het mogelijk om te weten of er niet-ondersteunde bestanden zijn of dat alles zal werken?

Zoals een PowerPoint, .xls enz. Ik ben van plan om uw plug-in te gebruiken voor een WordPress.

Met dank !:)
EEN
2 maanden geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

We zijn op zoek naar een plug-in voor bestandsbeheer, en deze ziet er best goed uit,
maar ik heb overal in de documentatie gezocht, ik kon geen lijst vinden met ondersteunde bestanden voor preview en/of download.

Is het mogelijk om te weten of er niet-ondersteunde bestanden zijn of dat alles zal werken?

Zoals een PowerPoint, .xls enz. Ik ben van plan om uw plug-in te gebruiken voor een WordPress.

We zijn gebaseerd op Google Previewer, dus u kunt voorbeelden bekijken van bestanden die Google ondersteunt.
Daarnaast ontwikkelen we JoomUnited previewer die bestandstypen ondersteunt: ai, csv, doc, docx, html, json, odp, ods, pdf, ppt, pptx, rtf, sketch, xd, xls, xlsx, xml, jpg, jpeg, png , gif.
U kunt deze functie gebruiken nadat het succesvol is gegenereerd. Ga hierheen voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/227-wp-file-download-configuration#toc-frontend-tab