1. Bobulous
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Woensdag 08 2020 april
  4. Schrijf je in via e-mail
Hoi,

Ik overweeg deze plug-in te kopen, maar ik heb een vraag. In plaats van de knop "Voorbeeld" voor bestanden, zou ik graag een knop "Online lezen" willen hebben en elke knop naar een aangepaste bestemming laten verwijzen. Is het mogelijk om op deze manier aan te passen?

Bedankt.
Reacties (4)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

In plaats van de knop "Voorbeeld" voor bestanden, zou ik graag een knop "Online lezen" willen hebben en elke knop naar een aangepaste bestemming laten verwijzen. Is het mogelijk om op deze manier aan te passen?

Deze functie is niet mogelijk, maar kan worden gedaan door het thema aan te passen.

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ik ben ge�nteresseerd in dezelfde functie.

Kunt u alstublieft uitleggen hoe u dit kunt bereiken via thema-aanpassing?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo nufoundation,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Kunt u alstublieft uitleggen hoe u dit kunt bereiken via thema-aanpassing?

Sorry, maar dit forum is alleen voor pre-sale vragen, voor alle technische verzoeken kun je ons een ticket sturen (menu Support> Ticket support).
Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken.

Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo, ik ben momenteel afwezig en zal op uw e-mail reageren zodra ik maandag 27 april terugkom. Als u direct hulp nodig heeft, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Dank u,

Michael Kracke
Web Application Developer
Universiteit van Nebraska Foundation
KENNISGEVING: De University of Nebraska Foundation vraagt fiscaal aftrekbare priv�bijdragen ten behoeve van de University of Nebraska en haar dochterondernemingen, en is geregistreerd om liefdadigheidsbijdragen te vragen in alle staten die registratie vereisen. Voor onze
volledige openbaarmakingsverklaring, zie https://nufoundation.org/legal. Dit elektronische bericht en eventuele bijlage (n) bevatten vertrouwelijke informatie die uitsluitend bestemd is voor de aangewezen ontvanger (s). Ongeautoriseerde openbaarmaking, kopi�ren, distributie of
ander gebruik van de inhoud van dit bericht of bijlage (n) geheel of gedeeltelijk is verboden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de afzender van dit bericht.