1. Daniele
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Dinsdag 24 2020 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
1- Ik wil een privéruimte creëren voor elke individuele gebruiker
al geregistreerd.
2- Wijs gratis bestanden toe aan elke afzonderlijke gebruiker
3- Wijs betaalde bestanden toe aan elke individuele gebruiker
Reacties (5)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

1- Ik wil een privéruimte creëren voor elke individuele gebruiker
al geregistreerd.

U kunt de zichtbaarheid voor individuele gebruikers / gebruikersgroepen instellen om bestanden op de frontend te bekijken met onze plug-in.
Gebruikers die een bericht / pagina openen, zien de bestanden als ze toestemming hebben.

2- Wijs gratis bestanden toe aan elke afzonderlijke gebruiker
3- Wijs betaalde bestanden toe aan elke individuele gebruiker

Ongeacht gratis of betaalde bestanden, u kunt een paar gebruikers toewijzen om een bestand te bekijken.

Voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 225-wp-file-download-files-and-categories # toc-file-access-zichtbaarheid

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ok, maar ik zou graag willen weten of ik mijn bestanden kan verkopen, heb je een add-on om stripe of paypal voor verkoop te kunnen configureren?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Natuurlijk kun je dit doen, hier is de add-on die je kunt gebruiken https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-file-download / woocommerce-file-download-plugin.
De add-on voegt de ondersteuning voor WooCommerce toe.
WooCommerce zelf heeft de Paypal- en Stripe betalingsprocessors, plus alle functies van een volledige e-commerce plug-in.

Laat het me weten als je nog vragen hebt

Vriendelijke groeten
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Zou het mogelijk zijn om een demo met alle functies te gebruiken om beter te begrijpen hoe het werkt? dank u zeer
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo Daniele,

Bedankt voor uw reactie.

Zou het mogelijk zijn om een demo met alle functies te gebruiken om beter te begrijpen hoe het werkt?

Het spijt me dat we geen proefversie / beperkte versie hebben, omdat onze plug-ins open source zijn.
Maar als u problemen ondervindt met de compatibiliteit, kan onze verantwoordelijke ontwikkelaar dit voor u oplossen of kunnen we u een terugbetaling doen.