1. soldaatcide
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Donderdag 26 2020 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
Dit kan meer dan een van de hier beschikbare plug-in-opties omvatten, en ik ben misschien van lange adem; dus bij voorbaat mijn excuses.

Ik ben een grafisch ontwerper die op zoek is naar een oplossing voor extern bestandsbeheer die past bij WP. Wat ik wil doen, is abonnementen en stukmaaltijden aanbieden voor grafisch ontwerp / bewerking en video-ontwerp / bewerking via de website. Ik heb de volgende functionaliteit nodig:

• Elk lid heeft zijn eigen bestandsbeheeromgeving, waarvan ik weet dat de plug-in dat al doet
  • Elk lid heeft de mogelijkheid om bestanden vanuit hun omgeving te uploaden en downloaden
  • Ik heb de mogelijkheid nodig om bestanden te downloaden die moeten worden bewerkt en ze vervolgens te uploaden naar de specifieke ledenomgeving wanneer ze zijn voltooid
  • Ik heb de mogelijkheid nodig om bestanden te uploaden, van de kant van de leden, om te worden gekoppeld aan een soort handelssysteem
  • Ik ben van plan om een ​​betaald abonnement en een stuk-maaltijdoptie aan te bieden, dus ik heb leden nodig die worden gedwongen om een ​​vorm van inzending in te dienen en de betaling met succes te voltooien voordat een bestand kan worden geüpload
  • Ik zou graag iets willen zien dat onderscheid kan maken tussen stukmaaltijden en abonnementen

Ik ben geen webdesigner, dus ik weet niet helemaal zeker wat ik hier nodig heb. Alle feedback wordt zeer op prijs gesteld. Bedankt voor je tijd en hulp!
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Uw vereiste heeft betrekking op de WP File Download plug-in, dus ik heb dit ticket naar die categorie verplaatst.

Ik heb de volgende functionaliteit nodig:

• Elk lid heeft zijn eigen bestandsbeheeromgeving, waarvan ik weet dat de plug-in dat al doet
  • Elk lid heeft de mogelijkheid om bestanden vanuit hun omgeving te uploaden en downloaden
    Ik heb de mogelijkheid nodig om bestanden te downloaden die moeten worden bewerkt en ze vervolgens te uploaden naar de specifieke ledenomgeving wanneer ze zijn voltooid
    Ik heb de mogelijkheid nodig om bestanden te uploaden, van de kant van de leden, om te worden gekoppeld aan een soort handelssysteem
    Ik ben van plan om een ​​betaald abonnement en een stuk-maaltijdoptie aan te bieden, dus ik heb leden nodig die worden gedwongen om een ​​vorm van inzending in te dienen en de betaling met succes te voltooien voordat een bestand kan worden geüpload
    Ik zou graag iets willen zien dat onderscheid kan maken tussen stukmaaltijden en abonnementen

- U kunt rollen instellen voor gebruikers om hun bestanden op de backend te beheren en te downloaden.
De bestanden kunnen echter niet worden bewerkt in onze plug-in.

Ga naar onze documentatie voor meer details:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/225-wp-file-download-files-and-categories#toc-file-management

- Voor commerciële doeleinden is onze plug-in geïntegreerd met WooCommerce.
U kunt dus tijdslimieten instellen voor het downloaden van bestanden na aankoop van het product.

Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-file-download/woocommerce-file-download-plugin