1. lassevoss
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Donderdag 16 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi,
We hebben een downloadlink nodig die de nieuwste bestandsversie uit een Onedrive-map haalt. als de bestandsnaam of inhoud in een map verandert, zou het het nieuwe bestand moeten krijgen. Het kan zijn: voorbeeld-v1.1.pdf die wordt bijgewerkt naar voorbeeld-v1. 2 en dan zou het nieuwe bestand automatisch beschikbaar moeten zijn met dezelfde shortcode-link
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

We hebben een downloadlink nodig die de nieuwste bestandsversie uit een Onedrive-map haalt. als de bestandsnaam of inhoud in een map verandert, zou het het nieuwe bestand moeten krijgen. Het kan zijn: voorbeeld-v1.1.pdf die wordt bijgewerkt naar voorbeeld-v1. 2 en dan zou het nieuwe bestand automatisch beschikbaar moeten zijn met dezelfde shortcode-link

Deze functie wordt niet automatisch uitgevoerd. U kunt handmatig een nieuwe versie bijwerken in onze plug-in.
Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/225-wp-file-download-files-and-categories#toc-6-update-a-file