1. RunDesign
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Vrijdag 13 2020 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
Ik denk erover om uw WP File Download plug-in te kopen, maar ik moet u dit vragen: kan ik in de frontend-weergave het document TIJD van aanmaken / wijzigen weergeven (niet alleen de datum maar ook de tijd)?
Ik speelde met de online demo, maar ik begrijp dat er alleen de datumwaarde is en niet de tijd. De website die ik voor mijn klant ontwikkel, moet de tijd weergeven waarop het document is gepubliceerd.
Misschien kan ik in sommige php-bestanden een WP-functie toevoegen, zo ja, kun je me helpen om te krijgen wat ik nodig heb?

Dank u
met vriendelijke groet!
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik denk erover om uw WP File Download plug-in te kopen, maar ik moet u dit vragen: kan ik in de frontend-weergave het document TIJD van aanmaken / wijzigen weergeven (niet alleen de datum maar ook de tijd)?
Ik speelde met de online demo, maar ik begrijp dat er alleen de datumwaarde is en niet de tijd. De website die ik voor mijn klant ontwikkel, moet de tijd weergeven waarop het document is gepubliceerd.
Misschien kan ik in sommige php-bestanden een WP-functie toevoegen, zo ja, kun je me helpen om te krijgen wat ik nodig heb?

Ja, u kunt de Datumnotatie optie bij WP File Download > Configuratie> Hoofdinstelling> tabblad Frontend.

bijvoorbeeld: dmY H: i: s

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Geweldig, heel erg bedankt.
Ik heb je plug-in gisteren gekocht, het is geweldig. Ik zal nog een vraag openen, we kunnen deze sluiten.
Fijne dag
M