woensdag 30 november 2022
  1 Antwoorden
  31 bezoeken
  Inschrijven
Hallo
Voor mijn website gebruikte ik Joomla 3.10, SEOGlossary 3.1.3
Nu is er een update 3.2.1
Helaas ben ik mijn gebruikersaccount en/of wachtwoord vergeten.
Ik heb geprobeerd dit weer op uw website te krijgen, maar ik krijg geen e-mail met de reactivering.
Ik heb echter een betalingsbewijs van PayPal dat ik deze software op 9.7.2020 heb gekocht.
Voor details zie foto's.
Kun je me alsjeblieft de update sturen?
Heel erg bedankt
Erni
Nieuwe gebruiker: Erni49
T
3 maanden geleden
Hallo,

ik heb je bericht aangepast om persoonlijke informatie te verwijderen.
Gebruik alstublieft het contactformulier, een persoon zal uw account ontgrendelen: https://www.joomunited.com/contact-us