Dinsdag 11 februari 2020
  1 Antwoorden
  889 bezoeken
Hallo,
we hebben uw module gekocht: " My maps location "
de google map die u liet zien houdt geen rekening met de laatste updates van de kaart van marokko door google in februari 2020. De
Westelijke Sahara wordt inderdaad niet meer vermeld op de nieuwe kaart.
er is onderdrukking van de stippellijnen en de vermelding Westelijke Sahara.
zie foto
Kun je je app aanpassen omdat Marokkanen erg vatbaar zijn en willen dat de nieuwe kaart in de module wordt geïntegreerd
bedankt
EEN
1 jaar geleden
@buaton
we zijn gebaseerd op google map-gegevens voor het weergeven van de kaart.
Zodra ze de javascript-api hebben bijgewerkt, komt deze automatisch in de app.
ik zal een kaartje voor ze maken. als je niet tevreden bent met google map, probeer dan ook de open street map / Bing map.