Donderdag 30 januari 2020
  1 Antwoorden
  864 bezoeken
  Inschrijven
Is het mogelijk om de link voor "details" te verbergen of uit te schakelen? We willen dat de gebruiker op de kaart blijft met overzichtsinformatie.
EEN
1 jaar geleden
@JoomKontenter
Ja, je kunt helper override doen. In helper override kun je het
helperbestand van mijn kaartlocatie in template vinden. daar op regel 2629 is er een functie openbare statische functie getUrlLink ($ item)
aan het einde kun je com_mymaplocations zien die naar de url-link stuurt,
vervang de code daar door
$ url = "javascript :: void (0)";
als er een probleem is, maak dan een ticketondersteuning aan.