1. Rik Brown
  2. Vragen over de voorverkoop over de My Maps location van My Maps location
  3. Zaterdag 21 2020 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
Wij zijn een reis-website met 28,000 + steden / locaties wereldwijd waar we accommodaties kunnen verkopen.

1) Zal de importfunctie ons in staat stellen om die hoeveelheid stadsinformatie per csv-bestand te importeren?

De gegevens voor elke stad omvatten:

• stads naam
  • Staat / provincie
    Land
    Breedtegraad
    Lengtegraad
    URL (die naar onze server linkt om de hotels in die stad / locatie te tonen)

Het zou ook goed zijn als het voor elke plaats onze eigen ID zou kunnen opslaan, zodat we indien nodig elke gegevensrij kunnen bijwerken.

2 ) Ook, zodra een gebruiker een bepaalde stad selecteert, zou het ook "inzoomen" zijn en in staat zijn om individuele hotels in die stad in kaart te brengen met behulp van de bovenstaande csv-gegevens? (In sommige steden, zoals Parijs, hebben we duizenden individuele hotellocaties).

Net als het bovenstaande zouden we de naam, het adres, de breedtegraad, de lengtegraad, enz. Van het hotel hebben.

3 ) Gebruiken mensen dit met GTranslate (wij gebruiken) voor meertalige kaarten?

Ik kijk ernaar uit iets van je te vernemen.

Bedankt. - Rik
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
@Rik Brown
1) Zal de importfunctie ons in staat stellen om die hoeveelheid stadsinformatie per csv-bestand te importeren?
csv-import wordt ondersteund op mijn kaartlocaties. maar zorg ervoor dat de server krachtig genoeg is om een dergelijk verzoek af te handelen.
anders moet je een stuk van slechts 1000 locaties maken en de import doen.
Ons csv-formaat volgt in bijlage in zip-formaat.
2 ) Ook, zodra een gebruiker een bepaalde stad selecteert, zou het ook "inzoomen" zijn en in staat zijn om individuele hotels in die stad in kaart te brengen met behulp van de bovenstaande csv-gegevens?
Ja, je moet de filter voor de landstatus inschakelen. En dit zal een vervolgkeuzemenu zijn naar de provincie en het land.
3 ) Gebruiken mensen dit met GTranslate (wij gebruiken) voor meertalige kaarten?
gtranslate u kunt gebruiken en het zal werken. u kunt ook taalvertaling van joomla .
Bijlagen (1)