1. dupinsan
  2. Vragen over de voorverkoop over de My Maps location van My Maps location
  3. Maandag 04 2020 mei
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo,

1) Ik wil My Maps Location op de Joomla website installeren, maar ik zou graag willen weten of we het verhuuradres aan de front-end kunnen verbergen en alleen de beschrijving en contactgegevens bewaren?
2 ) Kunnen we de kaart ook verbergen (of is het een module die we activeren of niet?)?
3 ) Als we de aangepaste velden van Joomla , kunnen we de gegevens dan importeren met een .csv-bestand?
Bedankt voor je reactie en je werk.
Vriendelijke groeten,
Frédéric
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
hallo Frédéric
je kunt het adres verbergen voor css.
om de kaart te verbergen, kunt u de hoogte van de kaart instellen op 0px.
aangepast veld zoals tekstvak eenvoudig selectievakje en ander ja nee kan worden geïmporteerd.
als u dynamische tag zoals select of andere selecteert, moet u eerst hetzelfde aangepaste veld in een ander systeem maken als wij``