Vrijdag 4 september 2020
  3 Antwoorden
  1,4K bezoeken
  Inschrijven
Hallo allemaal,

1 - Is er een manier om een ​​KML per locatie te uploaden / in te voeren en te tonen?
Voor zover ik het nu begrijp, kunnen we alleen een URL toevoegen en alleen voor modulemanager.
Als u het KML-bestand laadt bij het toevoegen van de locatie, kunnen we alle KML-tours in een specifieke categorie weergeven op een kaart.

2 - Is er een manier om de KML op de kaart te tonen met "Tour", "Waypoint/Placemark" (points of interest), "Altimetry" (Elevation), Speed ​​etc. datas?
Hier een voorbeeld
EEN
1 jaar geleden
@joomleb
U kunt de kml rechtstreeks uploaden met filezila.
we zijn niet van plan om kml weer te geven via het uploaden van bestanden, aangezien de gebruiker over het algemeen de kml-link van een derde partij deelt en ons de link verstrekt.
de link die u ons liet zien is gpx-bestand. gpx-bestand kan niet worden ondersteund op onze My Map-locaties.
J
1 jaar geleden
Hallo alax, hartelijk
dank voor je vriendelijke antwoord:

1 - Alsjeblieft Is er een manier om een ​​KML per locatie te linken en te tonen ?

2 - Voor zover ik weet kan een .gpx eenvoudig worden omgezet in een .kml-bestand, toch?
(Voor zover ik begrijp heb je geen plannen om .gpx in de toekomst te ondersteunen, toch?)
Alsjeblieft, heb je een plan om een ​​kaart te hebben met de weergave "Hoogtemeting" (hoogte) onderaan?
EEN
1 jaar geleden
@ joomleb
kunt u een locatie maken vanuit menu manager. in locatieweergave kunt u afzonderlijke kml toewijzen.