Dinsdag 14 juli 2020
  2 Antwoorden
  1.5K bezoeken
  Inschrijven
Ik kan de zoek- en kaartweergave niet weergeven
uw software geeft alleen de foutmelding "Onjuist aantal parameters in de aanroep van de native functie 'radialen'

Ja, ik heb een vraag over ticketondersteuning 4 dagen geleden toegevoegd, niemand heeft me geholpen!
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik kan de zoek- en kaartweergave niet weergeven
uw software geeft alleen de foutmelding "Onjuist aantal parameters in de aanroep van de native functie 'radialen'

Ja, ik heb een vraag over ticketondersteuning 4 dagen geleden toegevoegd, niemand heeft me geholpen!

Sorry, wat is je ticket-ID? Ik zie geen van uw nieuwe tickets op ons supportticketsysteem.

Proost,
EEN
1 jaar geleden
Zoals vermeld in het ticket is dit een raar geval.
U besteedt vele uren aan zoeken, maar u kunt het nog steeds niet. Je hebt kaarttypes
, instellingen enz. Gewijzigd . Op website back-up - andere server zie je kaart (bestand OK.jpg) geen problemen Op de originele website - heb je een foutmelding: Onjuist aantal parameters in de aanroep van native functie 'radialen'
als er iets is werkt niet op uw ene server en niet op de andere server, kunt u ons laten weten of u met uw hostingprovider moet overleggen over dit probleem of dat u een pre-salesforum moet plaatsen zodat wij hierop kunnen antwoorden?