Maandag 09 november 2020
  1 Antwoorden
  1.1K bezoeken
Hallo,
ik wil markeringen regelmatig bijwerken, misschien elke 5 minuten.
Ik kan de methode van het indrukken van een knop op de website hiervoor niet gebruiken?
Is er een manier om een ​​bestand te declareren dat de markeringen bevat zodat de extensie automatisch wordt geladen?

Groeten
EEN
10 maanden geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik zou markeringen regelmatig willen bijwerken, misschien elke 5 minuten.
Ik kan hiervoor de methode van het indrukken van een knop op de website niet gebruiken?
Is er een manier om een ​​bestand te declareren dat de markeringen voor de extensie bevat om automatisch te laden?

Sorry, welke plug-in bedoel je hier?