1. [email beveiligd]
  2. Vragen over de Linky Map over Linky Map
  3. Donderdag 05 2020 maart
  4. Schrijf je in via e-mail
HOI,

Na het opzetten van een kaart met markeringen op de set als 2 verschillende kleuren, zeg rood voor klanten en blauw voor distributeurs. Is het mogelijk met LINKY MAP om vervolgens filterknoppen op de frontend te hebben, zodat de gebruiker ervoor kan kiezen om de kaart te filteren om alleen distributeurs te laten zien? Groeten Dan
Reacties (6)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
@vragen
U moet een 2- kaart maken en een vervolgkeuzelijst maken en een filter gebruiken en javascript ajax gebruiken om ze te tonen verbergen.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo Alax, bedankt voor het antwoord, kan ik het gewoon verduidelijken, dus als ik 2 kaarten maak, is het mogelijk om zowel kaart 1- als kaart 2- markeringen in eerste instantie samen op één kaart te laten verschijnen? Filter dan vanaf daar met ajax Regards Dan
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Laat me het nog eens uitleggen
je moet 2 kaart toevoegen aan module met behulp van linkymap.
geef de div naam en zet een div op css display: geen
vervolgens op basis van java script klikgebeurtenis ze verbergen en tonen.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo Alax,

Ik begrijp de uitleg bedankt. Maar mijn vraag was: "Is het mogelijk om zowel markeringen voor kaart 1 als kaart 2 samen op één kaart te laten verschijnen" Omdat ik alle markeringen wil laten zien om mee te beginnen bij het laden en dan zal het filter er zijn als een optie voor de gebruiker. Groeten Dan
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
@Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
heel erg bedankt voor je vriendelijke vraag.
dit is niet mogelijk zonder een 2- kaart te maken. we hebben voorlopig geen filtering. de enige manier om dit te doen is om een ​​kaart te maken en deze te verbergen met javascript.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo Alax,

Heel erg bedankt voor het verduidelijken. Groeten Dan