1. shimda
  2. Vragen over de Linky Map over Linky Map
  3. Dinsdag 01 september 2020
  4.  Schrijf je in via e-mail
Kann man die Tooltips irgendwie anpassen? Ich habe ein Bild eingesetzt, aber es ist nicht volle Breite. Met inline-CSS in HTML-code is het niet mogelijk. Is er een klasse voor de tooltips die u per CSS wilt bekijken?
Reacties (6)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
PS: Mein Titel wird falsch wiedergegeben. Eigentlich heißt er "Bilder im Tooltip".
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Und meine Regionen en Marker werden op Custom Vector Map nicht angezeigt.
:(
Bijlagen (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ik heb geen automatisch Duits opgemerkt op deze pagina:
Kann man die Tooltips irgendwie anpassen? Ich habe ein Bild eingesetzt, aber es ist nicht volle Breite. Met inline-CSS in HTML-code is het niet mogelijk. Is er een klasse voor de tooltips die u per CSS wilt bekijken?

Kan ik de knopinfo toch wijzigen? Ik zou de afbeelding graag op volledige breedte willen maken, maar wijzigen met alleen HTML of het gebruik van inline CSS werkt niet.

Mijn aangepaste vectorkaart werkt ook niet correct. Ik heb geen kaartmarkeringen of regio's.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
@ shimda
maak een ticket aan in de ticketondersteuning, zodat we een aangepaste vector kunnen toewijzen waarom ze niet werken.
we kunnen de tooltip-breedte niet wijzigen omdat deze afkomstig is van google geochart api.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo, ik heb je een ticket gestuurd met mijn aankoopaccount!
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo Benni979,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb je een ticket gestuurd met mijn aankoopaccount!

Ja, onze ontwikkelaar zal dat controleren en u zo snel mogelijk laten weten.