1. stefanato
  2. Vragen over de Item rating over de Item rating
  3. Maandag 30 2020 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi.
Ik heb een item rating / stemsysteem nodig
- alleen geregistreerde gebruikers kunnen stemmen
- elke gebruiker kan slechts één keer beoordelen / stemmen (geen ip / cookie-controle: de controle van één stem moet worden gedaan op gebruikersnaam.)
Kan uw componenti hierboven doen?
Ik blijf.
Bedankt
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb een item rating / stemsysteem nodig
- alleen geregistreerde gebruikers kunnen stemmen
- elke gebruiker kan slechts één keer beoordelen / stemmen (geen ip / cookie-controle: de controle van één stem moet worden gedaan op gebruikersnaam.)
Kan uw componenti hierboven doen?

Ja, u kunt alleen geregistreerde gebruikers / gebruikersgroepen instellen om te stemmen, maar het limiet stemmen voor specifieke gebruikers is niet mogelijk.
U kunt op dit moment stemmen via IP of Cookie beperken in onze Item rating .

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
@stefanato
alleen geregistreerde gebruikers kunnen stemmen
In item rating globale configuratie kunt u gebruikersgroep selecteren en het zal stem laten alleen bepaalde user.check screenshot-1
evenzo de tweede optie wanneer slechts één gebruiker op één evenement kan stemmen.
Bijlagen (1)