speedcache /cache/css/sc_b7a3db435db6f254c0cd6815e2282adc.css "rel =" stylesheet "/>WP File Download en thema's
  1. horch004
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Dinsdag 12 2016 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi,

Ik gebruik nu WP Download Manager waarmee ik sjablonen kan gebruiken om mijn eigen lay-out te maken. Maar ik moest een bestand hacken om php in de sjablonen te kunnen gebruiken.

Is het mogelijk om uw eigen thema's voor WP File Download en daarin php-code te gebruiken?
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Dit is iets dat gepland staat voor de volgende grote release die over een maand komt (gemiddeld).
U kunt een bestaand thema dupliceren en wijzigen, waarna het bij de update niet wordt gewijzigd, zoals een child-thema.

Merk op dat u mogelijk nog steeds bij de update moet controleren of alles in orde is, omdat een wijziging van de plug-in zelf (periodiek) van invloed kan zijn op thema's.

Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Geweldig nieuws! Ik wacht gewoon op die release.