speedcache /cache/css/sc_e6138dcd6432b4c3675ddab3e8ca4fe3.css "rel =" stylesheet "/>WooCommerce en OneDrive voor zakelijke integratie
  1. kausel
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Woensdag 26 2020 augustus
  4.  Schrijf je in via e-mail
Voordat ik deze plug-in of mogelijk de hele suite koop, wil ik duidelijk maken of deze geschikt is voor onze behoeften. We hebben veel mediabestanden (audio, video en afbeeldingen) op een OneDrive for Business. We hebben een kleine Wordpress Webshop op basis van WooCommerce met beperkte bestandsopslagcapaciteit. We willen mediabestanden die op de OneDrive opgeslagen, verkopen als WooCommerce-producten. En hier zijn mijn vragen:
- Nemen bestanden die op de OneDrive opgeslagen alleen cloudruimte in of moeten ze ook naar de SSD-opslag van de webserver worden overgebracht?
- Hebben dergelijke downloads tegelijkertijd upload- en downloadbandbreedte nodig van de webserver die de overdracht beheert?
- Brengt de webserver een beveiligde verbinding tot stand met de OneDrive wanneer een dergelijk bestand wordt aangevraagd om het bestand naar de server en van daaruit naar de klant te streamen?
- Draaien beide streams tegelijkertijd of moet de klant eerst wachten op de upload van de webserver voordat de download van de klant kan beginnen?
- Als videobestanden worden gestreamd, kan een klant dan beginnen met afspelen voordat de download is voltooid?
- Zijn er limieten voor de bestandsgrootte in de plug-in? - Weet u of WebServer-hosters dergelijke overdrachten willen beperken? Als er geen lokale opslag nodig is en als de plug-in geen enorme buffers nodig heeft, zou er geen beperkende factor moeten zijn behalve de netwerkbandbreedte.
- Zijn downloadlinks naar externe cloudopslag die door WooCommerce aan de klant worden geleverd veilig in die zin dat het doorsturen of publiceren van dergelijke links anderen niet zou toestaan ​​dat bestand te downloaden zonder te betalen?
Bedankt voor je tijd!
Reacties (5)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Het kan zijn dat u onze WP File download noemt, dus heb ik dit ticket naar de juiste categorie verplaatst.
Laat me proberen uw vraag in de juiste volgorde te beantwoorden.

- Nemen bestanden die op de OneDrive opgeslagen alleen cloudruimte in of moeten ze ook naar de SSD-opslag van de webserver worden overgebracht?

Ja, bestanden worden daadwerkelijk opgeslagen op een cloudserver.

- Hebben dergelijke downloads tegelijkertijd upload- en downloadbandbreedte nodig van de webserver die de overdracht beheert?

Het vereist ook de bandbreedte van de webserver.

- Brengt de webserver een beveiligde verbinding tot stand met de OneDrive wanneer een dergelijk bestand wordt aangevraagd om het bestand naar de server en van daaruit naar de klant te streamen?
- Draaien beide streams tegelijkertijd of moet de klant eerst wachten op de upload van de webserver voordat de download van de klant kan beginnen?
- Als videobestanden worden gestreamd, kan een klant dan beginnen met afspelen voordat de download is voltooid?

Nadat bestanden naar uw server zijn gedownload, worden ze naar gebruikers verzonden.
Wat betreft de streaming, onze plug-in is voornamelijk bestandsbeheer, dus dit wordt momenteel niet ondersteund.

- Zijn er limieten voor de bestandsgrootte in de plug-in? - Weet u of WebServer-hosters dergelijke overdrachten willen beperken? Als er geen lokale opslag nodig is en als de plug-in geen enorme buffers nodig heeft, zou er geen beperkende factor moeten zijn behalve de netwerkbandbreedte.

Er is geen beperking van de bestandsgrootte in onze plug-in, maar het kan de uitvoeringstijd beperken volgens uw server.

- Zijn downloadlinks naar externe cloudopslag die door WooCommerce aan de klant worden geleverd veilig in die zin dat het doorsturen of publiceren van dergelijke links anderen niet zou toestaan ​​dat bestand te downloaden zonder te betalen?

Zodra gebruikers de bestellingen hebben voltooid, kunnen ze de downloadlink van bestanden delen, de beperking wordt ingesteld tijdens het maken van een product.
Door de optie "Downloads vereisen inloggen" in WooCommerce in te schakelen, kunt u voorkomen dat anderen bestanden downloaden, zelfs als ze de link kennen.

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Dankjewel voor je antwoorden! - Er blijven nog enkele vragen:
- U zegt dat bestanden eerst naar de webserver worden gedownload en vervolgens, als tweede stap, naar de klant worden gestreamd. Maar dat betekent dat deze bestanden ook SSD-ruimte op de webserver innemen nadat iemand ze heeft gekocht. Zullen er zich dus lokale kopieën opstapelen?
- Naar welke van de webserverfolders worden deze lokale kopieën gestuurd?
- Moet ik dergelijke lokale kopieën regelmatig handmatig verwijderen of worden ze automatisch verwijderd na de aankoop of na het verlopen van de downloadlink?
- Vanuit het oogpunt van een klant, wanneer ze op de downloadlink van WooCommerce klikken, krijgen ze niet de indruk dat hun download niet goed is gestart als hun voortgangsbalk pas activiteit vertoont als het hele bestand - wat een GB of zo - is gedownload vanuit de cloud?
- Betekent dit dat een videovoorbeeld van een cloudbestand niet aan bezoekers kan worden aangeboden zonder de volledige TB aan cloudmedia te synchroniseren met de lokale SSD van de webservers?
Bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen!
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

- U zegt dat bestanden eerst naar de webserver worden gedownload en vervolgens, als tweede stap, naar de klant worden gestreamd. Maar dat betekent dat deze bestanden ook SSD-ruimte op de webserver innemen nadat iemand ze heeft gekocht. Zullen er zich dus lokale kopieën opstapelen?
- Moet ik dergelijke lokale kopieën regelmatig handmatig verwijderen of worden ze automatisch verwijderd na de aankoop of na het verlopen van de downloadlink?

Bestanden worden na het downloaden van uw server verwijderd. Met OneDrive Business worden bestanden rechtstreeks van de cloudserver gedownload.
Alleen bestanden op Google Drive worden tijdelijk op uw server opgeslagen.

- Naar welke van de webserverfolders worden deze lokale kopieën gestuurd?

Bestandsinformatie wordt opgeslagen in RAM.

- Vanuit het oogpunt van een klant, wanneer ze op de downloadlink van WooCommerce klikken, krijgen ze niet de indruk dat hun download niet goed is gestart als hun voortgangsbalk pas activiteit vertoont als het hele bestand - wat een GB of zo - is gedownload vanuit de cloud?
- Betekent dit dat een videovoorbeeld van een cloudbestand niet aan bezoekers kan worden aangeboden zonder de volledige TB aan cloudmedia te synchroniseren met de lokale SSD van de webservers?

We raden Gb-bestanden niet aan.

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Ja, dat helpt veel, behalve het laatste punt. Je hebt mijn vraag niet beantwoord. Natuurlijk zullen we proberen om zeer grote bestanden te vermijden, maar typische video's zijn tussen de 200 en 800 MB.

Mijn eerste vraag was of het downloaden begint binnen enkele seconden nadat de gebruiker op de downloadknop heeft gedrukt. Mijn oorspronkelijke veronderstelling was dat gebruikers moeten wachten op de voltooiing van de clouddownload voordat hun eigen download van de server kan starten. Volgens uw antwoorden is dit niet het geval als we OneDrive for Business gebruiken. U zei, met OneDrive Business zullen gebruikersdownloads rechtstreeks van de OneDrive . Voor mij betekent dit dat latentie voornamelijk wordt bepaald door de OneDrive en niet door de grootte van het bestand. Is dat waar?

Als de daadwerkelijke bron van een gekochte video de cloudruimte is en niet een lokale kopie van de webserver, dan kunnen klanten die video onmiddellijk bekijken in plaats van deze eerst volledig te downloaden om deze daarna af te spelen. Is het daarom waar dat gebruikers videobestanden kunnen bekijken, ongeacht de bestandsgrootte als de cloudopslag OneDrive for Business is?

Bedankt voor je geduld - maar aangezien er geen manier is om die plug-in uit te proberen voordat je hem koopt, moet ik ervoor zorgen dat hij ons doel dient!
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor uw reactie.

Ja, dat helpt veel, behalve het laatste punt. Je hebt mijn vraag niet beantwoord. Natuurlijk zullen we proberen om zeer grote bestanden te vermijden, maar typische video's zijn tussen de 200 en 800 MB.

Ja, dus het zou goed moeten werken binnen een bestand van 1 GB.

Mijn eerste vraag was of het downloaden begint binnen enkele seconden nadat de gebruiker op de downloadknop heeft gedrukt. Mijn oorspronkelijke veronderstelling was dat gebruikers moeten wachten op de voltooiing van de clouddownload voordat hun eigen download van de server kan starten. Volgens uw antwoorden is dit niet het geval als we OneDrive for Business gebruiken. U zei, met OneDrive Business zullen gebruikersdownloads rechtstreeks van de OneDrive . Voor mij betekent dit dat latentie voornamelijk wordt bepaald door de OneDrive en niet door de grootte van het bestand. Is dat waar?

Dat klopt. Het wordt automatisch omgeleid naar deelbare koppelingen van OneDrive .

Als de daadwerkelijke bron van een gekochte video de cloudruimte is en niet een lokale kopie van de webserver, dan kunnen klanten die video onmiddellijk bekijken in plaats van deze eerst volledig te downloaden om deze daarna af te spelen. Is het daarom waar dat gebruikers videobestanden kunnen bekijken, ongeacht de bestandsgrootte als de cloudopslag OneDrive for Business is?

Zodra je met succes hebt gekocht op WooCommerce, ziet de gebruiker alleen de downloadlinkknop.
Er is normaal geen voorbeeldlink op het WooCommerce-product.

De voorbeeldoptie is beschikbaar als u bestanden in de WP File download plug-in invoegt in uw berichten / pagina's.