speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>wachtwoord
  1. Sherry
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Maandag 21 2016 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoe wijzigt een gebruiker zijn wachtwoord in deze tool? Is er een recaptcha of gedwongen om een oud wachtwoord in te voeren?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Hoe wijzigt een gebruiker zijn wachtwoord in deze tool? Is er een recaptcha of gedwongen om een oud wachtwoord in te voeren?

Sorry, ik weet niet zeker wat u hier bedoelt, de plug-in heeft geen invloed op het WP-inlogproces.