1. prezenta
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Woensdag 1 februari 2017
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi,

Voordat ik de plug-in WP File Download aanschaf, heb ik slechts één vraag om zeker te zijn;

Ik zou heel grote bestanden moeten uploaden (bijv. 500 MB). Zou het echt mogelijk zijn met uw plug-in, zelfs als de php-bestandsgroottelimiet ongeveer 20-30 MB is?
Ik maak me zorgen vanwege deze foto uit uw documentatie:
https://www.joomunited.com/images/com_ droppics / 155 /remove-file-data.png
Er is "(Server staat 24 MB toe)" bij maximale uploadbestandsgrootte. Ik weet nu niet zeker of dit de maximale limiet is of niet. Omdat ik dit op de lijst met plugin-functies zag: "Het uploaden van bestanden is gebaseerd op HTML5 en vermijdt daarmee de belangrijkste uploadbeperking van de server en u krijgt de optie om het uploaden van bestanden te beperken op grootte of formaat".
Dus, is er een beperking van het uploaden van de bestandsgrootte of niet?

Alvast bedankt,
Ales
Reacties (8)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

De maximale limiet voor de bestandsgrootte voor uploaden komt alleen van de server. Als uw hostingprovider het wijzigen van de php.ini-instellingen toestaat, kunt u de "upload_max_filesize" wijzigen. Zien: http://php.net/upload-max-filesize
Meestal is dat bij een goede hostingprovider mogelijk tot 256 MB of 512 MB per bestand.

WP File Download insert, automatisch deze waarde in de instellingen en u kunt een extra limiet instellen, maar het is optioneel en u kunt de maximale serverlimiet niet overschrijven. De HTML5-uploader maakt het mogelijk om meerdere bestanden te uploaden en een wachtrij te creëren om beperking van de uploadvertraging te voorkomen.

Opmerking: als u bestanden wilt uploaden die groter zijn dan de hierboven genoemde waarden, raad ik aan om Google Drive of Dropbox-integratie te gebruiken, dit is de enige manier :)

Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ik heb een gedeelde hosting waar de bestandslimiet niet kan worden ingesteld. Ik denk dat de limiet ongeveer 20-30 MB is.
Ik zeg dat je plug-in een andere methode gebruikt om te uploaden in plaats van php (ftp-protocol of zoiets).
En ik kan Google Drive of Dropbox niet gebruiken - bestanden moeten op mijn server staan.

Bedankt voor nu, ik zal proberen een andere oplossing te vinden.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Nog een vraag; Ik heb een plug-in gevonden die een functie heeft die elk bestand opsplitst in stukken van 2 MB, waarmee elke bestandsgrootte kan worden geüpload. Maar ik hou niet van andere dingen over deze plug-in.
Is het mogelijk dat u deze functie voor mij implementeert en hoe het zou kosten? Ik vind je plug-in erg leuk, maar ik moet een optie hebben om grote bestanden te uploaden.

Dank u,
Ales
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
OK, de enige optie die je in dat geval krijgt, is om bestanden op FTP te uploaden en de bestandsimporteur te gebruiken.

Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Bedankt voor je antwoord.
Deze bestandsbeheerder zou sommige gebruikers gebruiken die geen FTP-toegang hebben (ik kan ze geen FTP-toegang geven) - ze hebben alleen toestemming nodig om bestanden via bestandsbeheer te uploaden.
Ik begrijp dat dit standaard niet mogelijk is met uw plug-in - ik ben geïnteresseerd als u de functie zou kunnen implementeren om het bestand in kleinere stukjes te splitsen bij het uploaden en ze dan bij het uploaden te combineren? Wat zijn de kosten voor deze aanpassing?

Ales
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Dit is niet mogelijk op een server of het zou erg ingewikkeld zijn om te bereiken, sorry.

Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Sorry dat ik je weer stoor, maar ik wil echt een oplossing vinden en je plug-in past echt bij mij (verwacht een bestandsgroottelimiet per php).
Ik heb deze plug-in gevonden "TitelTuxedo Big File Uploads "die werkt met de standaard ingebouwde WordPress media-uploader.
Is er een kans dat u uw plug-in voor mij aanpast om deze plug-in te ondersteunen?
Deze plug-in doet precies wat ik nodig heb (en ik heb het getest en het werkt):
In wezen verandert de plug-in de Plupload-instellingen voor uploads en wijst de AJAX-url naar de plug-in. Dit verwerkt de upload in stukjes (afzonderlijke kleinere stukjes) voordat het wordt overgedragen aan WordPress .

Ik begrijp dat ik voor deze aanpassingen moet betalen.

Laat het me weten.

Dank u,
Ales
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

We moeten dat veel controleren omdat het in ieder geval niet lijkt te werken en het uploadsysteem niet vergelijkbaar is. Bovendien zijn er veel functies die afhankelijk zijn van de bestandsgrootte, zoals het verplaatsen / kopiëren van het bestand, de zoekmachine, de versiebeheer van het bestand, enzovoort ...
Maar we houden dat in gedachten voor een toekomstige release en het spijt me dat we geen aangepaste dev maken. op plug-in.