1. cammie57
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Dinsdag 31 2020 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
Kunnen vervaldatums op bestanden worden ingesteld? Zo ja, kunt u een e-mailmelding plannen om naar de beheerder of andere gebruikers te sturen om hen te waarschuwen dat een bestand bijna verloopt?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Kunnen vervaldatums op bestanden worden ingesteld?

De beperkingen voor bestanden zijn geïntegreerd met het product op de WooCommerce-plug-in. U kunt hier terecht voor meer details:
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-file-download / woocommerce-file-download-plugin

Zo ja, kunt u een e-mailmelding plannen die naar de beheerder of andere gebruikers wordt gestuurd om hen te waarschuwen dat een bestand bijna verloopt?

De functie voor e-mailmeldingen is momenteel niet mogelijk.