speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Geef een e-mail op om te kunnen downloaden.
  1. clikz
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Maandag 31 2020 augustus
  4.  Schrijf je in via e-mail
Ik heb een klant die een bezoeker een e-mailadres heeft om brochures te kunnen downloaden, maar drie is geen volledige registratie zoals gebruikersnaam en wachtwoord, alleen een verzoek om een ​​e-mailadres. Op dat moment kan de bezoeker alles downloaden wat hij wil. Is dit iets dat uw plug-in kan bereiken?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb een klant die een bezoeker een e-mailadres heeft om brochures te kunnen downloaden, maar drie is geen volledige registratie zoals gebruikersnaam en wachtwoord, alleen een verzoek om een ​​e-mailadres. Op dat moment kan de bezoeker alles downloaden wat hij wil. Is dit iets dat uw plug-in kan bereiken?

Gebruikers kunnen bestanden downloaden als de categorie openbaar is ingesteld. Er is momenteel geen manier om toegang te verlenen via de e-mails van gebruikers.
Voor het delen van privécategorieën is het mogelijk wanneer de optie "wachtwoordbeveiliging" in de toekomst wordt vrijgegeven (in versie 5.1 )