1. jean1999
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Dinsdag 13 2020 oktober
  4.  Schrijf je in via e-mail
Bonjour,

Dans l'objectif d'utiliser cet outil, j'avais une petite question!

Reageer op het bestand van de fichiers invoer in de toepassing?
Auto en fait, automatische synchronisatie met fichiers importeert met een automatisch dossier door FTP!

Je vous remercie par avance!
---------------------------------------------------------------------
Hallo,

Om deze tool te gebruiken, had ik een korte vraag!

Hoe worden de geïmporteerde bestanden opgeslagen in de applicatie?
Omdat ik in feite de geïmporteerde bestanden via FTP wil synchroniseren met een andere map!

Alvast bedankt !
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Hoe worden de geïmporteerde bestanden opgeslagen in de applicatie?
Omdat ik in feite de geïmporteerde bestanden via FTP wil synchroniseren met een andere map!

Alle bestanden die zijn geüpload of geïmporteerd in onze plug-in, worden opgeslagen op {root} \ wp-content \ uploads \ wpfd

Ga hier voor de importeeroptie:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 227-wp-file-download-configuration # toc-3-file-importer-2