speedcache /cache/css/sc_b7a3db435db6f254c0cd6815e2282adc.css "rel =" stylesheet "/>Staging- en productieomgevingen?
  1. CaireInc
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Woensdag 29 2020 juli
  4.  Schrijf je in via e-mail
We hebben staging- en productieomgevingen, dus kunnen we de plug-in op beide instanties installeren met dezelfde licentie?
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

We hebben staging- en productieomgevingen, dus kunnen we de plug-in op beide instanties installeren met dezelfde licentie?

Er is geen limiet voor installatie met al onze plug-ins. U kunt installeren op elke site die u heeft.

Voor meer informatie kun je hier terecht:
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-file-download # prijzen

Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Geweldig, bedankt voor de snelle reactie!