Dinsdag 22 december 2020
  1 Antwoorden
  1,2K bezoeken
Hallo,
ik heb de plug-in en de bijbehorende cloud-add-on geïnstalleerd, mijn Dropbox-cloud geconfigureerd (handmatig door de app-sleutel + geheime sleutel in te voeren en de autorisatie toe te staan)
maar wanneer ik dropbox aan mijn stamboom probeer toe te voegen, is deze leeg (mijn map in dropbox bevat bestanden), betekent dit dat er geen synchronisatie is.
Ik vraag me af of iemand met hetzelfde probleem te maken heeft gehad en mij kan helpen.

Vriendelijke groeten !!!
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb de plug-in en de bijbehorende cloud-add-on geïnstalleerd, mijn Dropbox-cloud geconfigureerd (handmatig door de app-sleutel + geheime sleutel in te voeren en de autorisatie toe te staan),
maar wanneer ik dropbox aan mijn stamboom probeer toe te voegen, is deze leeg (mijn map in dropbox bevat bestanden), betekent dit dat er geen synchronisatie is.
Ik vraag me af of iemand met hetzelfde probleem te maken heeft gehad en mij kan helpen.

Het kan zijn dat er iets mis is met uw site, stuur ons een ticket (menu Ondersteuning> Ondersteuningsticket).
Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken.