1. reone
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Woensdag 16 2020 september
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo, ik denk erover om uw plug-in te kopen. Ik heb drie vragen:

1. Als ik de statistiek filter op gebruiker of datumbereik kan ik een CSV downloaden van ALLEEN de gefilterde resultaten?
2 . Krijgen alle geüploade bestanden het 'lightbox'-voorbeeld of moeten ze uit Google Drive komen om dit te krijgen?
3 . Is er een optie voor automatisch gegenereerde miniatuurvoorbeelden?

Bedankt
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

1. Als ik de statistieken filter op gebruiker of datumbereik, kan ik dan ALLEEN een CSV van de gefilterde resultaten downloaden?

Ja, zeker, onze plug-in exporteert een * .csv-bestand met alleen een gefilterd resultaat.

2 . Krijgen alle geüploade bestanden het 'lightbox'-voorbeeld of moeten ze uit Google Drive komen om dit te krijgen?

Alle ondersteunde bestandstypen worden weergegeven als lightbox. U kunt op onze demopagina kijken:
https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-file-download-default-theme /

3 . Is er een optie voor automatisch gegenereerde miniatuurvoorbeelden?

Deze functie is nog niet geïmplementeerd en vandaag ontwaakt u ons verzoek om verslapen.
Dit zou kunnen worden geïmplementeerd op basis van de vraag van de gebruikers.

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Oké, bedankt voor je snelle reactie. Ik heb de miniatuurfunctie echt nodig, dus ik kan deze plug-in helaas niet gebruiken.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Deze functie is nog niet geïmplementeerd en vandaag ontwaakt u ons verzoek om verslapen.

Ja graag.

Het is voor ons een cruciaal element. Ik heb uren de markt gescand en uiteindelijk, na het bekijken van een heleboel oplossingen ( wordpress of niet), dacht ik dat ik eindelijk de "graal" had gevonden ... totdat ik me realiseerde dat je niet automatisch thumbnails kon genereren. Het is een deal killer voor ons, en we zullen deze plug-in ook niet gebruiken.

Anders had ik het meteen gekocht.

Dus ik begrijp dat het op je wegenkaart staat. Wat voor realistische levertijd kunnen we verwachten voor die functie?
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw antwoord!

Gui