1. mbilal
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Woensdag 05 2017 juli
  4.  Schrijf je in via e-mail
Voordat ik bestel, wil ik zeker weten dat ik met wp file download en google drive addon:

1. Geef een bestandsbrowser weer op de frontend met mappen, bestanden en submappen zoals ze worden weergegeven in Google Drive zonder over te zetten naar mijn websiteserver.

2 . Beperk de toegang tot die front-end bestandsbeheerder tot specifieke gebruikers of gebruikersrollen.

3 . Downloadlinks die zijn gegenereerd voor een bestand dat is opgeslagen in Google Drive, zijn beveiligd en vereisen toestemming als ze worden gekopieerd naar een andere computer of een apparaat met een ander IP-adres.

4 . De bandbreedte van mijn wordpress websiteserver wordt niet gebruikt als Google Drive Addon wordt gebruikt.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
1. Ja, mappen en hun sub worden weergegeven zonder over te dragen naar uw server.
2 . U kunt zeker de gebruiker / groep beperken voor afzonderlijke bestanden of categorieën.
3 . Natuurlijk worden de downloadlinks beschermd.
4 . Natuurlijk worden bestanden rechtstreeks van Google Drive gelezen, het zal uw serverbandbreedte niet bezetten.