speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Op zoek naar informatie over compatibiliteitsproblemen en hostingproblemen
  1. bkinash
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Vrijdag 14 2019 juni
  4.  Schrijf je in via e-mail
Kijkend naar je plug-ins ... hou van wat ik zie, maar wil een paar vragen stellen.

Eerst kijken we naar Godaddy's Managed Wordpress Pro hosting, ben je op de hoogte van klanten die deze omgeving gebruiken en of ze problemen hebben ondervonden met die hosting en je plug-in?

Ten tweede kijken we naar het gebruik van een SAML SSO-plug-in van MiniOrange om gebruikersauthenticatie van onze eigen identiteitsprovider af te handelen - ik vraag me af of je kennis hebt van problemen met SAML SSO-plug-ins voor het maken en authenticeren van gebruikers met problemen met je WordPress plug-ins - Ik denk dat we er een paar zullen gebruiken, maar keek aanvankelijk naar uw WP File Download plug-in om een ​​online documentbibliotheek voor onze leden te beheren.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Eerst kijken we naar Godaddy's Managed Wordpress Pro hosting, ben je op de hoogte van klanten die deze omgeving gebruiken en of ze problemen hebben ondervonden met die hosting en je plug-in?

Ja, het werkt goed bij Godaddy-hosting.
Ten tweede kijken we naar het gebruik van een SAML SSO-plug-in van MiniOrange om gebruikersauthenticatie van onze eigen identiteitsprovider af te handelen - ik vraag me af of je kennis hebt van problemen met SAML SSO-plug-ins voor het maken en authenticeren van gebruikers met problemen met je WordPress plug-ins - Ik denk dat we er een paar zullen gebruiken, maar keek aanvankelijk naar uw WP File Download plug-in om een ​​online documentbibliotheek voor onze leden te beheren.

We hebben geen feedback gekregen van deze plug-in. Zoals ik zie, zijn de plug-ins gebaseerd op WP-basisgebruiker zou moeten werken.
Laat het ons weten als u problemen ondervindt.