speedcache /cache/css/sc_2294eb15c3f88c6e11fc2caf4239d7e9.css "rel =" stylesheet "/>Integratie met geavanceerde toegangsmanager
  1. Raimond
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Donderdag 10 2016 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo jongens,

Ik vraag me af of WP File Download compatibel is met toegevoegde gebruikersniveaus die zijn gemaakt met Advanced Access Manager (https: // wordpress .org / plugins / advanced-access-manager /). Kan dit worden gecontroleerd?

Bedankt!
Raimond
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

WP File download is compatibel met alle WordPress gebruikersroleditors. Dus als deze plug-in de gebruikersrol van WordPress , zou het moeten werken, door de beschrijving te controleren, denk ik dat dit het geval is. U kunt voor de zekerheid contact opnemen met de auteur.
Laat het me weten.

Proost,
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hallo Tristan,

Bedankt voor je antwoord, ik heb er nog wat gegraven en vond Advanced Access Manager vermeld op de eigen gebruikersrol API-pagina van Wordpress . Ik dacht dat het veilig was om aan te nemen dat ze het gebruikten en het kochten. Mijn aanname was juist. Dus WP File Download werkt er netjes mee :)

Proost!
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Oh geweldig! heel erg bedankt voor je feedback, dat is erg aardig.
We zullen dat toevoegen aan de compatibiliteitslijst. :)