1. itskev
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Vrijdag 18 2020 september
  4.  Schrijf je in via e-mail
Ik ben een besloten conventie-website aan het bouwen waar alleen geregistreerde gebruikers kunnen inloggen om de inhoud van de site te bekijken. Ik kreeg een verzoek om een ​​pagina te hebben waarop gebruikers hun beleidsdocumenten met elkaar kunnen delen. Zodat ze bestanden op de pagina kunnen uploaden en downloaden, zodat ze met elkaar kunnen delen zonder dat ik dit handmatig hoef te doen.

Kan WP File Download dit mogelijk maken? Is er een tutorial of demo die mij dit kan laten zien?

Bedankt voor je tijd.
Reacties (4)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik ben een besloten conventie-website aan het bouwen waar alleen geregistreerde gebruikers kunnen inloggen om de inhoud van de site te bekijken. Ik kreeg een verzoek om een ​​pagina te hebben waarop gebruikers hun beleidsdocumenten met elkaar kunnen delen. Zodat ze bestanden op de pagina kunnen uploaden en downloaden, zodat ze met elkaar kunnen delen zonder dat ik dit handmatig hoef te doen.

Kan WP File Download dit mogelijk maken? Is er een tutorial of demo die mij dit kan laten zien?

Ja, u kunt geregistreerde gebruikers beperken die bestanden kunnen bekijken en downloaden.
Gebruikers kunnen echter bestanden uploaden naar een vooraf gedefinieerde categorie die momenteel op de frontend staat.

Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-file-download / 225-wp-file-download-files-and-categories # toc-7-file-access-and-management-limitation

Hoop dat het helpt!
Vriendelijke groeten,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Dank u. Kunnen de gebruikersrollen abonnees uploaden en beheren? Ik zag beheerders, redacteuren en auteurs, maar geen abonnees.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
OK. Dus ik zie dat ik elk gebruikersniveau kan selecteren. Begrepen. De echt grote vraag die ik heb, is dat ik een pagina wil met meerdere categorieën documenten die worden weergegeven. Dan zou ik willen dat een gebruiker niet alleen een document uploadt, maar ook kiest in welke categorie het moet gaan. Ik zie geen manier om een ​​upload-shortcode te maken zonder de categorie vooraf te definiëren.

Verbeter mij alsjeblieft als ik het fout heb.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo itskev,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

De echt grote vraag die ik heb, is dat ik een pagina wil met meerdere categorieën documenten die worden weergegeven. Dan zou ik willen dat een gebruiker niet alleen een document uploadt, maar ook kiest in welke categorie het moet gaan. Ik zie geen manier om een ​​upload-shortcode te maken zonder de categorie vooraf te definiëren.

Ja, u moet momenteel een vooraf gedefinieerde categorie in de backend selecteren voor de shortcode van het uploadformulier.
In de toekomstige versie 5.2 zijn we van plan de functie te implementeren: "Uploadformulier voor alle categorieën".
Dat betekent dat gebruikers kunnen navigeren en bestanden kunnen uploaden naar de categorieën waartoe ze recht hebben.