speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>ftp
  1. Sherry
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Maandag 21 2016 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
Kun je een rol naar een ftp-server wijzen waar ik gewoon bestanden in deze map kan plaatsen via winscp en de gebruiker zal bekijken zodra hij is ingelogd?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

U kunt niet rechtstreeks bestanden toe te voegen in WP File download van FTP, maar je hebt een importeur voor.
Jij kan:
- Upload bestanden naar uw server met behulp van FTP
- Met de importeur kunt u naar ftp-mappen crawlen en bestanden importeren