speedcache /cache/css/sc_2294eb15c3f88c6e11fc2caf4239d7e9.css "rel =" stylesheet "/>Veilige downloadlink
  1. Willautzkat
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Woensdag 22 2017 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo,
kann bei WP File Download download nur im angemeldeten Zustand erfolgen? Wird der Pfad zum PDF im Browser is een wird, kan een download downloaden, als de Benuzter nicht eingeloggt ist.
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Ja tuurlijk. U kunt ingelogde gebruikers beperken tot het downloaden van bestanden, de downloadlink is ongeldig als de gebruiker gast is (niet ingelogd). Voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-2-5-file-access-and-management-limitation

Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten,
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hallo ondersteuningsteam,
Bedankt voor je reactie.

Wanneer de link (pad) naar het document is doorgegeven. Kan het document worden gedownload zonder registratie? In mijn project moet dit worden gestopt. Deze gebruiker moet worden gevraagd om in te loggen. Is dat mogelijk?

Erg bedankt.
Stefan Willautzkat
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Kan het document worden gedownload zonder registratie? ik

Nee, gebruikers kunnen niet downloaden, zelfs niet als ze de link hebben. Om de link te downloaden, moeten gebruikers inloggen op de site.