Dinsdag 06 december 2016
  1 Antwoorden
  5,4K bezoeken
  Inschrijven
Hallo jongens,

Mijn klant wil geld verdienen met zijn enorme aantal afbeeldingen / bestanden en ik was gewoon op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:

1. Zou de plug-in op comfortabele wijze 70.000+ bestanden ondersteunen?
2. Indien "Ja", zou het dan voor een admin gemakkelijk te beheren zijn in WordPress?
3. Zou ik in staat zijn om in de front-end-sjabloon te haken om voorbeeldminiaturen voor afbeeldingsbestanden te bieden (in plaats van op voorbeeld te moeten klikken)?

Bij voorbaat dank,
Shane
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
1. Zou de plug-in met gemak 70.000+ bestanden ondersteunen?

Ja natuurlijk. Het duurt echter even voordat de bestanden zijn geladen.
2. Indien "Ja", zou het dan voor een admin gemakkelijk te beheren zijn in WordPress?

Ja, u moet bestanden uploaden naar afzonderlijke categorieën om de laadtijd voor elke categorie te verminderen.
3. Zou ik in staat zijn om in de front-end-sjabloon te haken om voorbeeldminiaturen voor afbeeldingsbestanden te bieden (in plaats van op voorbeeld te moeten klikken)?

Sorry, dit is momenteel onmogelijk.