1. Ambachtelijke werk
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Dinsdag 06 2016 december
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo jongens,

Mijn klant wil geld verdienen met zijn enorme aantal afbeeldingen / bestanden en ik was alleen op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:

1. Zou de plug-in comfortabel 70,000 + bestanden ondersteunen?
2 . Indien "Ja", zou het dan gemakkelijk te beheren zijn in WordPress voor een admin?
3 . Zou ik in de front-end-sjabloon kunnen haken om voorbeeldminiaturen voor afbeeldingsbestanden te bieden (in plaats van op voorbeeld te moeten klikken)?

Bij voorbaat dank,
Shane
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
1. Zou de plug-in comfortabel 70,000 + bestanden ondersteunen?

Ja natuurlijk. Het duurt echter even voordat de bestanden zijn geladen.
2 . Indien "Ja", zou het dan gemakkelijk te beheren zijn in WordPress voor een admin?

Ja, u moet bestanden uploaden naar afzonderlijke categorieën om de laadtijd voor elke categorie te verminderen.
3 . Zou ik in de front-end-sjabloon kunnen haken om voorbeeldminiaturen voor afbeeldingsbestanden te bieden (in plaats van op voorbeeld te moeten klikken)?

Sorry, dit is momenteel onmogelijk.