1. modjo38
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Dinsdag 09 2019 juli
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo, ik heb informatie nodig voordat we uw WP File Download Plugin kopen:
Is het mogelijk om sommige bestanden alleen in preview te configureren en download te voorkomen?
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Is het mogelijk om sommige bestanden alleen in preview te configureren en download te voorkomen?

Ja, u kunt de knop Downloaden verbergen in thema-instellingen. Dat is de Downloadlink weergeven optie in onze plug-in.
Voor meer informatie: https://www.joomunited.com/documentation/wp-file-download-documentation#toc-3-1-included-themes

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Het lijkt erop dat we de downloadlink kunnen verbergen, maar als de gebruiker op de bestandsnaam klikt, kunnen ze het bestand nog steeds downloaden - is er een manier om dat ook te voorkomen?