1. bartekm
  2. Vragen over de WP File Download over WP File Download
  3. Woensdag 15 2020 juli
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi!

Ik overweeg een plug-in te kopen en deze te gebruiken als mediacentrum voor bestanden en integratie met One Drive of Google Drive. Ik heb een vraag alvorens te kopen.

We hebben de module nodig om een ​​voorbeeld te genereren in plaats van pictogrammen voor .pdf-bestanden en foto's. Ik merkte dat het onderwerp vrij vaak in het forum verschijnt, maar zonder een specifieke implementatiedatum. Kunt u aangeven wanneer u op dergelijke functionaliteit kunt rekenen.

Vriendelijke groeten,
Bartek
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
sorry jongens, verplaats het bericht naar de juiste categorie. Het gaat over de WP File Dowload-functionaliteitsmodule :)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik merkte dat er vrij vaak de vraag wordt gesteld over de functionaliteit van het weergeven van bestandsnominaties via Google Drive of MS One Drive.
We hebben deze functionaliteit nodig om een ​​mediacentrum voor onze bestanden te creëren. Wanneer kunt u rekenen op het implementeren van deze functionaliteit?

Ja, deze functie moet spoedig na het verzoek van gebruikers worden geïmplementeerd.
We werken trouwens aan een nieuw iconensysteem voor bestanden en
gepland om de "File previewer" -functie uit te brengen voor bestanden in versie 4.9 .

PS: ik heb dit ticket naar de juiste categorie verplaatst.