1. Alex_Zander
  2. Droptables over Droptables
  3. Dinsdag 29 2020 september
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo!
Ik ben op zoek naar Joomla extensie met de volgende functionaliteit vanaf de voorkant:
- selecteer enkele kolommen uit verschillende tabellen in de MySQL-database (ik heb bijvoorbeeld twee tabellen: een met kolommen 1 2 3 4 5, een andere met kolommen 2 abcd e. Ik moet gegevens selecteren uit de kolommen 1, 2 (waarbij een = x);
- maak een tabel met de geselecteerde gegevens;
- cellen veranderen (beter met mogelijkheid tot rechtenbeheer);
- exporteer een tabel met de geselecteerde gegevens naar Excel- of csv-bestandsformaat.

Is het mogelijk om Droptables op deze manier te gebruiken?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik ben op zoek naar Joomla extensie met de volgende functionaliteit vanaf de voorkant:
- selecteer enkele kolommen uit verschillende tabellen in de MySQL-database (ik heb bijvoorbeeld twee tabellen: een met kolommen 1 2 3 4 5, een andere met kolommen 2 abcd e. Ik moet gegevens selecteren uit de kolommen 1, 2 (waarbij een = x);
- maak een tabel met de geselecteerde gegevens;
- cellen veranderen (beter met mogelijkheid tot rechtenbeheer);
- exporteer een tabel met de geselecteerde gegevens naar Excel- of csv-bestandsformaat.

Is het mogelijk om Droptables op deze manier te gebruiken?

Ja, onze Droptable kan naar wens worden geïmplementeerd, behalve de veranderende waarde op cellen.

1. meer dan een maand geleden
  2. Droptables over Droptables