1. charly71
  2. Droppics over Droppics
  3. Woensdag 27 2014 augustus
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo, ik heb wat informatie nodig voordat ik je Droppics extensie koop.

Aangepast thema
Ik ben op zoek naar een module-extensie (of plug-in) om een ​​galerij te tonen met slechts één rij afbeeldingen, volgende / vorige knoppen EN responsief (zie bijgevoegde link).

Is er een thema dat net klaar is of gepland staat om uitgebracht te worden? Zo niet, waar kan ik documentatie vinden om mijn eigen thema te ontwikkelen?

Installatie
Mijn webserver zit achter een proxy en kan geen externe bronnen aanroepen. Dit kan een installatieprobleem veroorzaken?

Alvast bedankt en .. sorry voor mijn slechte Engels!

Carlo
Referenties
  1. http: // demo. joomla shine.com/ joomla -extensions / show / slid-28 / scid-17.html? h = 350 & jsnisid = 1353985548 & w = 600px
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Momenteel is het niet gepland.

Maar we hebben een slider-thema dat, met een paar aanpassingen, kan zijn zoals je wilt.
U kunt hier een idee krijgen van het resultaat: http://bxslider.com/examples/carousel-static-number-slides.

U kunt de plug-in gemakkelijk bewerken of zelfs uw eigen voorbeeld maken met de standaard plug-in, in uw geval zou u het script in de bxslider-plug-in moeten bewerken naar (min of meer drie regels om toe te voegen)

Alle scripts die Droppics nodig Droppics worden vanaf uw website geladen, dus het is geen probleem om Droppics achter een proxy te installeren.

Vriendelijke groeten.

Damien
  1. meer dan een maand geleden
  2. Droppics over Droppics